INFO PUTOVANJA

Dragi prijatelji i članovi,

U ovom odeljku se možete informisati kako se pripremiti za put, šta poneti, o ideji ovakvih putovanja i ceni stručnih ekskurzija.

TRAJANJE STRUČNE EKSKURZIJE KROZ ISTOČNU I ZAPADNU SRBIJU :

Vreme trajanja stručne eksurziji je 8 dana. Ovo vreme je potrebno da zaista možete videti i upoznati sve lepote Srbije. Grupe su sačinjene od 4-6 osoba ili od 7-12 osoba. Sa vama će uvek biti, 24 časa dnevno, dva osnivača “Upoznaj Srbiju” kao autentični srpski domaćini od kojih ćete čuti i naučiti o srpskoj istoriji, tradiciji, običajima, prirodnim lepotama, snalaženju u prirodi i interaktivnim radionicama koje će ovakvo putovanja učiniti trajnim u vašem sećanju.

OPREMA:

Naš savet je da obavezno nosite ranac zbog lakšeg transporta i kretanja. Od odeće poneti one stvari koje su komotne za hodanje i putovanje, kao i toplu odeću jer ćemo boraviti na većim nadmorskim visinama gde se klima menja i zna da bude hladno. Poželjno bi bilo poneti nepromočivu jaknu otpornu na vlagu i vetar. Savetujemo cipele za mount tracking ili adekvatne za planinsko hodanje. Takođe, naša preporuka je da obezbedite putno osiguranje.

CENA ZA STRUČNE EKSKURZIJE KROZ ZAPADNU I ISTOČNU SRBIJU:

 U našoj organizaciji nudimo dve posebne putanje kretanja kroz Srbiju: ”Kroz zapadnu Srbiju” i ”Kroz istočnu Srbiju”, gde je svaka putanja kretanja u trajanju od osam dana.

U okviru cene je uključeno SVE:

tri obroka i domaća pića po izboru, spavanje, sve ulaznice u muzeje i pećine, kompletan transport, što uključuje rafting i obilaske kanjona, vožnja quad-ovim i džipovima, besplatan Wi-Fi tokom celog putovanja, lunchbreak obroke, flaširanu vodu tokom putovanja…

Jednom rečju ”ALL INCLUSIVE” jer mi želimo da se osećate konforno i zadovoljno tokom putovanja.

Pošaljite upit za cenu na e-mail: info@upoznajsrbiju.rs

Grupa mora biti sačinjena  od 4 do 6 osoba da bi smo mogli da organizujemo stručnu eksurziju. Za veće grupe poslati upit za cenu.

ŠTA VAS OČEKUJE:

Naš tim se potrudio da Vam obezbedi spavanja u autentičnim etno kompleksima i domaćinstvima, uživaćete u domaćoj hrani vrhunskog kvaliteta i autohtonim vrstama vina i rakija napravljenim po starim receptima naših predaka. Upoznaćete Srbiju kako je izgledala u doba Rimskog carstva i Srednjeg veka. Osetićete duhovni mir obilazeći srpske manastire i crkve. Provešćemo vas kroz netaknutu prirodu gde ćete ponovo pronaći vaš unutrašnji balans. Naša želja je da posle ovakvog putovanja i stečenog iskustva postanete bogatiji za jedno sećanje koje će vas dugo pratiti u vašem životu.