NA KROVU SRBIJE

 

Petak (prvi dan)

Okupljanje na dogovorenoj lokaciji i polazak iz Beograda oko 17h. Dolazak na Kopaonik u večernjim satima, smeštaj u hotelu Zvončica, večera i vreme za druženje.

Subota ( drugi dan )

Doručak u 8 sati i polazak ka prvoj destinaciji Metođe koja se nalazi na 1500 metara nadmorske visine. Tokom obilaska Metođe, videćemo čuveni gejzir koji može da baca vodu i do 10 metara a nakon toga odlazimo do starog svetilišta i male crkve koja se nalazi u pećini. Ova pešačka tura je u trajanju do 4 sata. Odlazimo na ručak i kraći odmor. U popodnevni časovima obići ćemo Markove stene (granitni monoliti). Vreme pešačenja ovom prilikom je do dva sata nakon čega slede odmor i zabava. Oko 21 čas je organizovana večera.

Nedelja (treći dan)

Nakon doručka krećemo na lokaciju Crkvine i Pančićev vrh. Na ovoj lokaciji ćemo videti staro arheološko nalazište gde ćemo imati prilike da uživamo u prelepom pogledu i letu orlova i sokolova. Dužina ove pešačke ture je oko tri sata. Dolazimo do prevoza i krećemo ka Jošaničkoj banji gde ćemo posetiti termalni izvor i spomenik Milunke Savić. Put nas dalje vodi ka veličanstvenim manastirima Studenica i Žiča. Nakon obilaska manastira organizovano iznenadjenje za goste. Povratak u večernjim časovima za Beograd.

 

U cenu su uključeni svi obroci, dva noćenja, prevoz, besplatan wi-fi, vodiči.

Tokom putovanja vodiči će praviti interaktivne radionice gde će gosti moći da nauče o istoriji, tradiciji, prirodi, osnovima preživljavanja u prirodi. Od opreme poneti trekking cipele ili adekvatnu obuću za hodanje po prirodi, kabanicu, presvlake i topliju odeću.

Cena po osobi je 120 eura.

( Cena je formirana za grupu od 5 do 7 osoba )

Za sve opširnije informacije pošaljite nam mail : info@upoznajsrbiju.rs