NAŠ TIM

Mi smo tim ljudi koji voli i neguje srpsku tradiciju, kulturu i nasleđe naše zemlje. Ideja je proistekla iz dugogodišnjih putovanja po našoj zemlji i učenja o našoj istoriji, tradiciji i kulturnoj baštini. Mi želimo da pokažemo prave vrednosti i prirodne lepote koje Srbija ima, kako našim građanima tako i ljudima širom sveta. Otkrijte istoriju naše zemlje i krenete sa nama u svet zamkova, legendi, bajkovitih kanjona i rimskih puteva. Upoznaćete divne srpske domaćine, jesti prirodnu domaću hranu, spavati u etno selima i slušati glasove ptica i vetra.

 

DSC_1029

Milan Gočmanac

osnivač

45 godina, oženjen, otac prelepe devojčice. Preko dvadeset godina iskustva u svetu planinarenja i sporta. Ima zvanje planinarskog vodiča III kategorije. Aktivno trenira Brazilsku Džiu džicu. Bavi se izučavanjem slavistike i tradicije srpskog naroda. Osnivač nekoliko sportskih klubova i centara za razvoj medjunarodne kulture. Govori engleski, ruski i portugalski jezik.

IMG_20180402_1347338

Dalibor Tošković

osnivač

39 godina, Nađin i Sergejev tata. Diplomirani filolog na katedri za Slavistiku. Preko deset godina radnog iskustva u korporaciji Vip mobile. Ponosan na svoje divno detinjstvo koje je proveo na selu i tako upoznao srpsku tradiciju i običaje. Aktivno se bavi planinarenjem. Govori engleski i poljski jezik.

Slobodan Gocmanac

Slobodan Gočmanac

stručni saradnik

72 godine, oženjen, otac jednog deteta. Preko 55 godina se bavi planinarenjem. Jedan od osnivača ”Službe planinarskih vodiča” Planinarskog Saveza Srbije, planinarski vodič instruktor, istraživač i speleolog. Vodio planinarske ekspedicije na Elbrus i Akonkagvu. I dalje se aktivno bavi planinarenjem, organizacijama planinarskih orijentacionih takmičenja, orijentiringa i organizacijom izleta i pohoda, kao i pešačkih tura.

irena jovanovic

Irena Jovanović

stručni saradnik

42 godine, majka dvoje divne dece. Vrhunski poznavalac srpske tradicije, foklora i narodnih nošnji. Osnivač mnogih kulturno umetničkih društava koja se bave srpskim folklorom. Profesor dizajnerske grupe predmeta, završen Fakultet primenjenih umetnosti.

 

šta drugi misle o nama