TRI DANA AVANTURE

 

PRVI DAN

Polazak iz Beograda u 18 časova i poseta mauzoleju Tekeriš (Cerska bitka). Nakon toga, u večernjim satima, stižemo u etno selo Sunčana Reka gde nas čeka večera i noćenje.

DRUGI DAN

Nakon doručka planirana je poseta istorijskom lokalitetu Mačkov kamen, a nakon toga obilazak tvrđave Soko Grad i manastira podno tvrđave. Vreme za ručak i kratki odmor. U popodnevnim časovima odlazak u Manastir Mileševa, tvrdjava Mileševa i dolazak u mesto Brodarevo gde smo organizovali rafting na reci Lim u trajanju od 2 sata. U večernjim satima stižemo na vodopade Sopotnice gde ćemo uživati u zalasku sunca. Vreme za večeru i noćenje u etno domaćinstvu Sopotnica.

TREĆI DAN

Nakon domaćinskog doručka polazimo džipovima na off-road turu i dolazaimo na meandre prirodnog rezervata Uvac. Obilazak čamcima samog jezera, Ledene pećine i izlazak na vidikovac Molitvenik gde se mogu posmatrati Beloglavi Supovi. Dolazak u kamp i vreme za ručak i odmor. Povratak za Beograd preko Ivanjice i Čačka. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

 

CENA ZA STRUČNU EKSKURZIJU TRI DANA AVANTURE:

U okviru cene je uključeno SVE:

tri obroka i domaća pića po izboru, spavanje, kompletan transport, što uključuje rafting i obilaske kanjona, vožnja džipovima, besplatan Wi-Fi tokom celog putovanja, flaširanu vodu tokom putovanja…

Jednom rečju ”ALL INCLUSIVE” jer mi želimo da se osećate komforno i zadovoljno tokom putovanja.

Cena je 210 eura po osobi.

Grupa mora biti sačinjena najmanje od 6 osoba da bi smo mogli da organizujemo stručnu eksurziju.

OVDE MOŽETE VIDETI GALERIJU SLIKA ZAPADNE SRBIJE