ZLATIBORSKO BLAGO

 

Petak (prvi dan)

Okupljanje na dogovorenoj lokaciji i polazak iz Beograda oko 17h. Dolazak na Zlatibor podno vrha Tornik u večernjim satima gde ćemo biti smešteni u planinskoj kući “Tornik“, večera i vreme za druženje.

Subota (drugi dan)

Doručak u 8 sati i polazak ka selu Dobroselica gde ćemo videti prirodni fenomen kamenog mosta “Prerast”, takođe, organizovana je poseta stare crkve brvnare. Put nas vodi do vodopada Gostilje a nakon toga odlazak u etno selo Sirogojno gde će biti organizovan tradicionalni ručak. Posle kratke pauze odlazimo do Stopića pećine gde ćemo uživati u remek delu prirode. U večernjim časovima povratak u planinski dom na večeru koja će biti poslužena i spremana pod zvezdanim nebom uz logorsku vatru.

Nedelja (treći dan)

Nakon doručka odlazimo do etno sela Zlakusa i etno muzeja Terzića avlija, u samoj blizini sela nalazi se grandiozna Potpećka pećina, obilazak pećine i povratak do Terzića avlije gde smo organizovali etno ručak. Put nas vodi preko Kosjerića do grada Valjeva. Obilazak grada i kratka pauza. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

 

U cenu su uključeni svi obroci, dva noćenja, prevoz, sve ulaznice, besplatan wi-fi i vodiči.

 

Tokom putovanja vodiči će praviti interaktivne radionice gde će gosti moći da nauče o istoriji, tradiciji, prirodi, osnovima preživljavanja u prirodi. Od opreme poneti tracking cipele ili adekvatnu obuću za hodanje po prirodi, kabanicu, presvlake i topliju odeću.

Cena po osobi je 120 eura.

( Cena je formirana za grupu od 5 do 7 osoba )

Za sve opširnije informacije pošaljite nam mail : info@upoznajsrbiju.rs